كشفت ولاول مرة٬ سحر رامي٬ زوجة الفنان الراحل حسين الامام٬ ما حصل في اللحظات الاخيرة في حياة زوجها الراحل.
جاء ذلك خلال حوار لها على قناة ام بي سي مصر٬ في برنامج كلام الناس الذي تقدمه الاعلامية الشهيرة ياسمين عز
وقالت سحر رامي خلال اللقاء٬ «حسين الإمام مات في حضني، كنا في البيت يوم عيد ميلادي حوالي الساعة 6.30 مساءً، والجو كان حر، هو طلع الحمام واتأخر، فطلعت أشوفه اتأخر ليه، ليكون بياخد دش وسابني أنا والضيوف، أو يمكن يكون اتحبس في الحمام لأن عندنا مشكلة في أوكرة الحمام».
واوضحت سحر رامي: «ناديت عليه قالي افتحي لي عشان مش قادر أخد نفسي، وقع عليا على السرير، في لحظة، أنا كنت مش عارفة إيه اللي بيحصل، في خلال 5 دقايق راح أقل من 5 دقايق، أنا كنت منهارة، وأصحابي طلعوا لي من تحت، لكن مقدرناش نعمل حاجة»
وتابعت «سحر رامي»: «حسين مكنش بيعاني من أي أمراض، التشخيص الدكتور قالي جلطة مفاجأة في الشريان التاجي، ومش بتتلحق غير بحقنة الأدرينالين بتتاخد في القلب، وفي خلال 10 دقائق، مكنتش ممكن تتلحق، ولو اتلحقت بتعمل أثار جانبية زي الشلل أو العمى، وإحنا كنا في بيتنا على الطريق الصحراوي، والحالات دي عشان تتلحق لازميكون هو أصلاً في المستشفى».
أعلن وزير التجارة التركي، عمر بولات، بيانات التجارة الخارجية لشهر نيسان/أبريل. وأوضح الوزير أن صادرات…
قامت وكالة التصنيف الائتماني الدولية "ستاندرد أند بورز" (S&P Global Ratings) بتحديث توقعاتها للاقتصاد التركي.…
في ولاية فان، التي تصدرت تركيا من حيث عدد الحيوانات الصغيرة، بدأت مفاوضات بين المزارعين…
أصدرت مديرية الأرصاد الجوية التركية تحذيرًا بالرمز الأصفر لـ 16 محافظة في تركيا، بسبب التوقعات…
افتتح آخر أيام التداول من الأسبوع على استقرار نسبي في أسعار الذهب، وسط ترقب…
ككل يوم، يواصل المواطنون متابعة آخر التطورات في أسعار الصرف عن كثب. ومع صباح الجمعة…
هذا الموقع يستعمل ملفات تعريف الارتباط (الكوكيز) لتحسين تجربة استخدامك.